Mera sjukdom

Jag blir så trött på dessa sjukdomar. Valter har haft feber sedan i lördags kväll och missade Majkens barnkalas igår. Han har fortfarande feber även om han just för tillfället är lite piggare. Både i går och förrgår sov han mitt på dagen vilket inte har hänt under det senaste året.
 
Filip var varm i morse och fick då Alvedon. Han har sovit två omgångar under dagen och under sin vakna tid har han suttit och gosat med mig i soffan och tittat på Blixtenfilmen. Nu i eftermiddag efter att han sovit två timmar gick jag in för att titta till honom. Han var då jättevarm och vi tog tempen, 41,0 visade den! Just nu är Filip och Erik på väg, eller antagligen är de redan framme på akuten eftersom vårdcentralen hade stängt. Så synd om min lille pojk, hoppas han kryar på sig snart.
 
Här är Filip från en annan dag, en dag då han var pigg och busig och vägrade ge mig nappen.
 

Pyssel

Igår var Valter och Filips sysslingar här en sväng. Det blev en massa lek och pyssel.
 
 

Lördag

Dessa sjukdomar, nu är vi så trötta på allt vad sjukdom heter. Är det inte den ena som är sjuk så är det den andra. Nu är det Erik och Filip som är sjuka, Filip har fått ögoninfektion, inte alltför oväntat. Erik har ont i halsen, är hes och trött. Jag och Valter mår bra så imorgon ska vi på kalas medan de andra får stanna hemma och kurera sig.
 
Idag har vi varit hos mormor en sväng. Vi blev bjudna på våfflor och fika. Valter passade på att leka med Elias innan han skulle åka tillbaka till Göteborg. Erik låg och vilade på soffan och jag försökte underhålla en smågnällig Filip. Inte konstig att han var sur, ikväll hade han feber. Han somnade i min famn när vi satt i soffan, minns inte när det hände sist (kanske när han var typ 8 månader eller nåt).
 
Nu ska jag gå och lägga mig, bäst att ladda batterierna inför morgondagen.