Bokrea

I morse åkte jag och Valter till bokrean en sväng innan det var dags för dagis. Erik jobbar hemma idag så då kunde Filip vara kvar hemma. Valter var överlycklig och var helt överväldigad över alla böcker. Till Valters stora glädje träffade vi morfar på bokhandeln också. De här böckerna fick följa med oss hem idag:
Nu ska jag och Filip åka och babysimma.

Nya kläderna

Här är Filip i kläderna jag köpte från Me and I på mässan.
 
 

Vem är det som trippar på min bro?

Jag och Valter har pysslat och lekt en stund i eftermiddag/kväll. Idag blev det lek med lera och PlayMais. Jag har aldrig sett PlayMais tidigare, men igår på mässan fanns en monter där man fick prova på. Det var riktigt roligt så jag köpte med en hel hink hem. PlayMais är gjort av majsstärkelse och är därför ofarligt för barn att stoppa i munnen, dock är det ingen man ska uppmuntra dem till då de blir fulla med färg i hela munnen eftersom de är färgade.
 
Vi byggde en bro, under bron lade vi vatten och på ena sidan av bron en grön äng. Ett troll bodde det under bron också:). Av leran gjorde vi tre bockar som skulle gå över bron till det goda gröna gräset och äta sig tjocka och feta.