Upp i utsiktstornet

I måndags var jag och barnen i djupare tillsammans med Linda, Majken och Arvid.  Det blev en massa lek och vi matade getterna.  Innan vi gick hem gick jag, Valter,  Majken och Filip upp i utsiktstornet,  Valter har länge pratat om att gå upp där. De stora barnen traskade enkelt upp medan jag som hade Filip på armen pustade och flåsade lite innan vi väl kom upp;)
 

Mors dag

I söndags var det mors dag.  Jag startade dagen med att gå och rösta medan resten av familjen tog sovmorgon.  Erik skulle spela seriematch med tennisen och åkte hemifrån efter frukosten.  Jag och barnen  bakade en kladdkaka som vi sedan åkte med till mormor.
 
Erik kom hem tidigt ( motståndarna skadade sig och kunde inte spela dubbeln) och det blev en sen lunch i form av sibyllamat. 
 
Senare på eftermiddagen åkte alla utom Filip och tittade på Odentatoo 20 års jubileum.  Filip fick vara hos farmor och farfar under tiden.
 
 

Helgen

I helgen var jag och barnen i Stockholm, farmor och farfar åkte också med, dock åkte vi i två bilar eftersom det är så trångt att sitta mellan två bilbarnstolar i bak.
 
Huvudanledningen till stockholmsvistelsen var att Vera fyllde 1 år i fredags. Fredagen ägnades åt tårtbakning, barnen fick också vara med och jag hade köpt minisockerkaksformar så att de kunde baka sina egna sockerkakor.
 
Under eftermiddagen gick vi till lekplatsen och hade pickninck med barnens nybakta sockerkakor. Vera lyckades också roffa åt sig lite sockerkaka och hon tyckte det var väldigt smaskigt;)
 
 
Lördagen tillbringade vi tillsammans med Johanna, Niklas, Viggo och Winston. Lite våffellunch blev det innan vi gick ut och lekte i toppenvädret på lekplatsen.
 
På söndagen var det ettårskalas. Vi åt av tårtorna som vi hade bakat. Nalle Puh och Heffaklumpstårtor blev det.