Sångstund

Idag har varit en dag i trötthetens tecken. Valter väckte mig strax innan 7 imorse, vi såg på teve och jag virkade en stund innan Filip kom upp. Sedan var det dags för frukost. Vid 15-tiden var jag hur trött som helst och kände att jag behövde lägga mig och vila en stund. Barnen kom in i rummet några gånger så det blev ingen djupsömn direkt, men lite vila blev det i alla fall. Efter en timma kom Valter och sa "Nu är det sångstund", jag sa att jag nog inte orkade men Erik erbjöd sig att vara med. Jag fick ändå gå upp för Valter sa att han hade ju gjort fyra lappar så då gick det ju inte vara tre stycken. Glatt överraskad blev jag när jag fick se detta:)
 
 . 

Skärpning

Har suttit och läst en hel del gamla inlägg på bloggen idag och kommit fram till att det är synd att bloggandet i stort sett är obefintligt nu för tiden. Nog för att det hände lite annat för några år sedan när jag var mer hemma med barnen än vad jag är nu men det kanske kan vara kul att läsa om någonting från 2015 om ett par år också. Jag vet att jag har skrivit tidigare att jag ska försöka skärpa till mig och jag kan nog inte lova att det blir så men om jag kunde få till att skriva ett inlägg i veckan i alla fall så vore det ju bättre än inget alls.
 
Just nu kretsar mitt liv mycket kring utbildningen. För ett par veckor sedan var det dags för respondering av D-uppsatsen, det gick hur bra som helst och vi fick ett VG i betyg, så skönt. Vi har verkligen kämpat med den och tillbringat många timmar under sommarlovet för att bli klara med uppsatsen. 
Om en vecka ska jag skriva tenta i det komplicerade barnafödandet, sedan är det dags för praktik 2 veckor på gyn, 5 veckor på barnmorskemottagning och 7 veckor på förlossningen. I mitten av januari räknar jag med att vara barnmorska. 
 
Nu är det dags att sova. Har precis kommit hem från Martin och Frida. Har varit där tillsammans med några andra vänner och ätit pizza. 

Fika hos mormor och morfar