Dagens Filip

Så här ser Filip ut idag. Snart ska vi till babycafé på öppna förskolan. Har lämnat Valter på dagis för en liten stund sedan. Han som tidigare aldrig varit ledsen när jag lämnat honom, har under den här veckan gråtit massor när jag gått iväg, det gör ont i mammahjärtat.
 


Mys i soffan

Tennis på tv = intresserade grabbar:)

Skön känsla

Halvligger just nu i soffan och bara njuter. Båda barnen sover middag, egentligen kanske jag också borde sova men jag känner mig faktiskt ganska pigg.
 
Livet känns rikgit skönt just nu, tänk att det kan kännas så bra bara man har fått städa lite hemma, låter konstigt va? Igår var mormor och morfar barnvakt åt Valter, anledningen var att jag och Erik skulle städa lite i källaren. Det gick riktigt bra, gästrummet/datarummet/scraprummet (alltså "alltiallorummet"), tvättstugan och tv rummet är numera ganska ordning, bara damning kvar, men det får bli en annan dag. Det där "alltiallorummet" har nämligen en tendens till att samla på sig just alla möjliga konstiga grejer, allt som inte har någon egentlig plats i hemmet och som ändå måste ta vägen någon stans. Men nu har vi plockat och fixat, skurat och fejat.
 
Tvättstugan är nog renare än när vi flyttade in, kaklet är skurat och avloppet rensat (tack vare ett rejält stopp i förra veckan). Just nu är sista (för den här gången) tvättmaskinen snart färdig och endast några plagg hänger på tork i väntan på att strykas. Man kan säga att vi är ikapp med hushållsgörat för stunden. Eller ja, ikapp och ikapp, snart vaknar väl mina godingar och då är det dags att laga mat till mig och Valter, spagetti och köttfärssås blir det idag, Sysslorna tar ju aldrig slut och strävan efter att komma ikapp fortsätter hela tiden, men nu är jag ändå inte jättemycket efter och det är härligt!