En liten uppdatering

Ja, det har varit väldigt tomt på bloggen de senaste dagarna. Tyvärr hinner jag inte uppdatera så mycket nu heller, håller på att städa ordning på allt. Har varit i Strömstad en vecka, innan dess var vi i Vimmerby och före det var det dränering för hela slanten här hemma.
 
Idag har det varit en städardag här hemma, hela dagen har ägnats åt städning och tvättning och ändå syns det i skrivande stund inte att det har gjorts något här hemma, känns ganska hopplöst:(.
 
Nä, nu ska jag återgå till städningen. Strömstad får jag blogga om en annan dag (kanske redan imorgon).
 
 
 
 
 

Helgen

Helgen har tillbringats i Tuna och Vimmerby. I lördags åkte vi till Tuna kyrka för se när Edwin döptes. Det blev en något stressig resa då vi (som vanligt) inte hade planerat allt i så god tid. Bilen hade vi glömt tanka, det ingick inte i planen. Dessutom kom Erik på att han hade glömt sitt skärp precis när vi var framme där vi skulle möta upp familjen Johannson-Karlsson. Vi kom iväg en halvtimma senare än tänkt, och nej, det tog inte en halvtimma att tanka och hämta skärp, vi var redan från början drygt 10 minuter sena.
 
Det blev en lite kortare matstopp (väldigt blåsigt sådant, papptallrikarna som vi åt på blåste iväg, detta trots att det låg mat på) än beräknat på vägen samt att vi fick köra lite för fort, eller kanske ganska mycket. Vi kom i alla fall fram 10 minuter innan dopet började.
 
 
Idag har vi varit på Astrid Lindgrens Värld. Vi var där tillsammans med familjen Johansson-Karlsson. Valter tyckte det var roligt att se Pippi, men de andra Astrid Lindgren karaktärerna hade han ingen koll på. Kul hade vi, det fanns mycket att titta på och leka med. Valter tyckte särskilt om alla små minihus som man kunde gå in i, han tyckte att jag och han skulle flytta in i ett:).
 
 
 
 

Igenfyllt

I torsdags började igenfyllandet av dräneringsgropen. Igår färdigställdes det så nu har vi en jordhög till trädgård.
 
 
Valter hittade en isodränlist som hans pappa hade ställt vid trappan, den blev en perfekt bilbana;)