Ultraljud

Som tur var vaknade jag av mig själv kl 8.30 idag, klockan som jag ställde på kl 8.00 (trodde jag) igår kväll behagade inte att ringa. Med ett ryck for jag upp för att göra mig i ordning, planen var att vi skulle lämna Valter hos mamma klockan 9.30 för att sedan befinna oss på KSS kl 10.30. I vanlig ordning gick inte planen riktigt som jag hade tänkt, eller jo, en del av den.

Vi lyckades komma till mamma 9.45, stressade som sjutton åkte vi sedan vidare mot Skövde och KSS. 10.26 anlände vi till parkeringen på KSS. Vi fick sedan springa röda gatan bort tills vi kom fram till Atenalmottagningen, andfådda anlände vi till väntrummet kl 10.30 som planerat, men vi hann i alla fall.

Bebisen såg ut att må bra och väntas komma ut till oss den 6 maj.

sparbössetömning

I eftermiddag har vi varit på Nordea och tömt sparbössan. Valter hade sparat 107 kronor. Tomten var där, Valter tyckte nog att han var lite läskig men när tomten gav honom en påse blev han väldigt glad och sa tack.


Lussekatter

I lördags bakades det lussekatter här hemma. Nu har vi så det räcker vill jag lova, vi gjorde dubbel sats vilket innebar att det blev ungefär 100 stycken. Jag hoppas att detta inlägg kan påminna mig om att det räcker med en enkel sats nästa gång det är dags att baka lussekatter. I en timma stod jag och knådade, totalt tog hela baket 3 timmar.