Presenter och bebisar

Nu har två nya liv kommit till världen. I tisdag fick Valter en syssling, Truls och igår eftermiddag fick han en kusin, Lilly. Välkomna till världen!

Valters mormor var här med en present tidigare ikväll. Tur att någon här inser hur snabbt grabben växer, storlek 74 satt som en smäck.


Sedan kom mannen hem med blommor till mig ♥





På besök hos grannen

I ett försök att skapa lite julstämning har vi idag varit hos vår granne Falbygdens ost. Kanske inte så smart att hälsa på där en söndag, när man i stort sett kan gå dit när som helst annars... 

Jag köpte två röda fina ljuslyktor (för mannens pengar:-)). Måste åka och köpa julgardiner någon dag snart också. 
Ska nog försöka baka lite inför jul också, gjorde ett försök i veckan, men det blev så lyckat att det är slut nu. 



 3 satser negerbollar uppätna på 3 dagar av 2 personer, nästan så att det hamnar i rekordboken.
Den här är också slut nu...

sammanfattning

Tiden går väldigt fort som sagt, häromnatten drömde jag att Valter var 18 år och att jag hade missat hela hans uppväxt...

Valter föddes den 8/8 2010, 16 dagar innan beräknad ankomst. Det kom nästan som en chock, han skulle ju inte komma nu och dessutom var det första barnet, de brukar ju dra ut på tiden, eller? Inte Valter i alla fall, han hade bråttom, förmodligen ville han inte missa sin morbrors 18-års dag (8/8). Allt gick bra och vi var hemma från BB redan 20 timmar efter att han föddes.

Hemma väntade Yatzy (hunden), han blev väldigt glad att vi var tillbaka och verkade inte ha något emot den nya lilla varelse som vi hade med oss in genom dörren.

Det var många som ville komma och se vår lille goding, mormor och morfar och farbröderna kom först, sedan dök moster I upp. Senare på kvällen kom även farmor och farfar och farbror M. Alla tyckte att han var så söt, givetvis var detta påstående helt objektivt så klart...

Så var det dags för första natten hemma, Valter sov störtsta delen av natten, trots detta hade jag mycket svårt att sova. Ville se honom hela tiden, somnade till några gånger, vaknade igen med ett ryck, andades han? Så höll det på hela natten. En gång vaknade jag av min man som sa (i sömnen): "Rebecca, tryck på snooze." Stackarn han förstod förmodligen att det inte var hans väckarklocka som lät och då måste det ju varit min. Mitt svar blev i alla fall: "Jag har prövat med näsan men det fungerar inte".

Veckorna gick sedan vidare och besökare kom och gick. Trevligt att man har så många vänner och bekanta.

Den 2 oktober var det dop. Valter var då 8 veckor gammal, han döptes i Mössebergskyrkan i Falköping. Många var det som kom för att uppvakta honom på dopdagen, vi blev 55 stycken totalt, alla fick plats hemma i huset där vi efter dopcermonin bjöd på smörgåstårta, tårta och kakor. Trevligt att träffa alla samtidigt om än 5 minuter här och 5 minuter där. Blir inte ofta man träffas allihopa, senast alla var samlade var på vårt bröllop den 23 augusti 2008.

Valters utveckling går i raketfart, så även hans viktkurva, trodde knappt mina ögon när vi var på bvc i tisdags, killen är 3 månader och väger 8140g! Jag hade tippat på att han var tung, men inte så tung. Får hoppas att det planar ut snart, grabben har ju redan kläder i storlek 68. Trots detta äter han inte ofta, var 4:e timma och nattmålet hoppar han för det mesta över och har gjort sedan ungefär 2 veckor tillbaka. 

Jag njuter av varenda stund tillsammans med min son. Bebistiden går fort och snart är han väl där som i drömmen, med en skillnad, jag fick vara med och se honom växa upp.