Ny tavla

I förrgår var jag i Kinnarp och köpte en tavla till sovrummet, och tänk, den har redan hamnat på väggen:-). I den här familjen brukar det inte gå så snabbt med sånt där, det är inte ovanligt att det tar ett halvår innan det sätts upp. Jag känner mig nöjd med tavlan, det är oftast att man hittar saker man tycker om när man inte letar efter dem. Nu behövs bara nya gardiner i sovrummet också så blir det jättebra sen.

Misslyckade cupcakes

Ikväll har jag och Valter bakat cupcakes. Valter tycker väldigt mycket om att hjälpa till i köket, framför allt med att baka, det är nämligen väldigt gott att slicka skålen efteråt. Idag gjorde vi cupcakes, jag fick en receptbok och silikonformar av svärföräldrarna i julklapp så passade på att testa detta idag. Tyvärr blev de inte så fina som jag hade hoppats, men får väl hoppas på ett bättre resultat nästa gång. Valter fick i alla fall en rolig stund i köket
 
 

läskunnig?

Valter och jag satt och lekte med degen en stund, plötsligt utbrister han "play". Kanske har han spelat för mycket på telefonen och känner igen ordet därifrån, för läskunnig har han nog inte blivit än.