Jordgubbens dag

Idag har Erik jobbat, eftersom även morfar jobbar i helgen passade vi på att ta med mormor på utflykt. Turen gick till Vara, ett bra val eftersom det var jordgubbens dag där och massor med aktiviteter och folk. Tyvärr kom vi för sent för att få njuta av gratis jordgubbar och glass, det får vi nog skylla på Filip för. Filip ville nämligen inte äta innan vi åkte iväg och valde istället att göra två matstopp på vägen till Vara.

Det var torghandel och tivoli på torget. Jag fyndade en t-shirt till Valter för 30 kronor. Var även inne på Maritas och köpte gardiner till vardagsrummet, lite marknadsgodis blev det också. Valter köpte sig en gris (för mormors pengar) som grymtar när man klämmer den på magen. Mormor köpte inte alls mycket (för ovanlighetens skull), dock kom hon givetvis inte hem tomhänt, det blev några blommor till trädgården och 1 liter jordgubbar. Själv har jag inte ätit en enda jordgubbe trots att vi var på just jordgubbens dag.

Utflykten avslutades med mat, god exotisk planka. Valter åt gratis eftersom han var under tre år, perfekt, tur att de inte visste att han typ äter mest av oss allihop:). En lyckad utflykt. Filip sov hela tiden och vet nog inte ens att han har varit iväg någonstans. Valter hade väldigt kul och tyckte om att titta på karusellerna, han fick inte åka något trots att det var gratis, lika bra att vänta tills han ber om det själv.

Kommentera inlägget här :