Muffinsbak och ryggont

Igår vaknade Valter tidigt, 6.45 tyckte han att det var morgon. Jag ville snooza lite så han fick titta på ett Alfonsavsnitt på Youtube och det var inte honom emot.
 
Efter att vi ätit frukost satte vi igång att baka muffins. Erik fyller år på söndag och han ville bjuda på fika på jobbet. Vi bakade minicupcakes eller rättare sagt, vi bakade små muffinsar. Ingredienserna för att göra frosting saknades hemma. När klockan var runt 10 bestämde vi därför oss för att åka till affären och inhandla ingredienser. Vi satte oss i bilen och skulle precis åka till affären, då kommer värsta ryggsmärtan hos mig. Jag kunde knappt styra bilen, så ont gjorde det. Istället för att åka till affären blev det en sväng till morfar som fick hjälpa mig så gott han kunde att försöka få bukt med ryggproblemen. Tabletter och massage hjälpte föga. Nu sitter jag hemma alldeles ensam, barnen har jag fått lämna på dagis då jag har så ont att jag inte orka lyfta Filip, ska vila ryggen så gott jag kan idag.
 
Tur att muffinsen blev bra i alla fall. Erik fick själv baka klart dem på kvällen. Något som brukar gå på en timma ungefär drog ut till att bli färdiga ungefär tolv timmar senare:(
 
 
 
 

Trött

Inte många blogginlägg här inte. Jag har jobbat 6 nätter förra veckan och veckan har bara bestått av sömn och att äta förutom jobbet. Idag är jag ledig men supertrött. känns som att det är mitt i natten nu. Jag somnade inte förrän kl 2 inatt och barnen som aldrig brukar vakna på natten var vakna varsinn gång efter det. Idag gör jag inte många knop hemma men har ändå bakat en kladdkaka som vi bjöd morfar på förut.
 
Nu i veckan ska jag ägna kvällarna åt att virka klart Babblarna. Diddi och Doddo har inga armar och ben än.
 
 

Ett blogginlägg med katter

Förutom ägaren till katterna vet jag att jag har ytterligare en kattfantast som följer bloggen så här kommer några kattbilder på Jack och Cola