Vardagslyx

Efter att varit hos fotografen och valt ut bilder i förmiddags passade jag och Erik, barnfria som vi var, på att äta lunch på Aroy.
 

kladdigt

Valter har vi nyss lämnat på dagis. Idag skulle de baka muffins för imorgon eftermiddag ska vi på drop in fika där. Filip har nu ätit lite gröt, just nu är han inne i en sån där period när han är svår med maten. Det enda som man vet med säkerhet går i honom är välling. Men nu har han i alla fall fått i sig en hel portion gröt, det bådar gott inför lunchen.
 
Om en stund ska Filip till farfar. Jag och Erik ska till fotografen och se på fotona som vi tog på barnen och oss för ett par veckor sedan. Det underlättar ju om vi kan sitta och titta i lugn och ro.

 

Mors dag

Dagen har (som ganska ofta) tillbringats tillsammans med mina små godingar. Idag har vi varit och hejat på pappa som spelat tennismatch på hemmaplan, han vann, hurra!
 
Nu ikväll har farmor, farfar och Magnus varit här och ätit mors dag tårta som jag bakat. Tyvärr hade sockerpastan flytit ut, nästa gång ska jag inte ha plastfolie på och hoppas på att den håller sig bättre utseendemässigt. God var den i alla fall. Innehållet var dumlefluff, färska jordgubbar och glasscreme.