Trött Filip

Ännu en natt med god nattsömn har vi haft. Igår kväll gick vi och lade oss ganska sent, vi kom inte hem förrän vid 22-tiden, var hos grabbarnas farmor och farfar på kvällen. Valter stannade kvar över natten. Filip ammades lite precis när vi kom hem, sedan somnade han som en stock.
 
På något sätt är det ändå som att han är klockad att vakna vid 02 på natten för att äta för det gjorde han även inatt trots att han åt och somnade senare än vanligt på kvällen. Han somnade om gott efter maten vid 02 och sov ända till kl 07. Jag trodde inte att han skulle somna om igen eftersom vi brukar gå upp den tiden eftersom Valter ändå brukar vakna då, men eftersom Valter inte var hemma så testade jag att lägga Filip i sin säng igen. Han somnade om och sov ända till halv tio! Därmed har både jag och Erik fått en härlig sovmorgon.
 
Filip var sedan bara vaken i ett par timmar innan han somnade om igen, och han har sovit sedan dess. Jag får gå in och väcka honom nu för vi ska strax åka till farmor och farfar för att hämta Valter och äta en bit mat.
 
 
Bild
 

Nya glasögon

Har nu ett gäng glasögon hemma som jag håller på att välja mellan, eller ja, valet är nog redan gjort tror jag. Kanske lite svårt att se riiktigt hur de ser ut på korten. Vad tycker ni?
 
 

Eget rum

Vi har haft ytterligare en natt med bra sömn. Igårkväll gick Filip och lade sig vid 19-tiden, strax innan åt hela familjen kvällsmat, Filip fick smaka på havregröt och därefter ammade jag honom. Han somnade sedan som en stock i sitt rum. När klockan var 02 vaknade han för lite käk och var vaken en halvtimma. Jag bar över honom till sin säng och han somnade om ganska fort och sov ända till klockan 07. Vid 07-tiden i morse vaknade båda grabbarna inte långt efter varandra. Valter hade då sovit i tolv timmar och så även Filip, med undantag från att han åt lite inatt. Egentligen hade jag inte tänkt flytta Filip till eget rum förrän han blir 6 månader men det verkar som att han sover mycket bättre i sitt eget rum.
 
Vaggan får stå kvar i vårt sovrum i en vecka till ifall det inte skulle funka för Filip att sova i eget rum, men det verkar ju bra än så länge.