Tvätt

Hm, jag som tvättade innan vi åkte på semester i onsdags. Då blev tvättkorgen tom. Nu ser det ut så här igen! Bara att börja om...
 

Varberg

Har varit frånvarande från bloggen några dagar. Anledningen är att vi varit i Varberg och sedan även Tanum i sammanlagt tre nätter.
 
I onsdags klockan 7 lämnade vi hemmet för några dagars semester. Vi åkte då till Varberg för att bada och sola, vilket vi verkligen hade chans att göra, vädret har varit toppen. Vi bodde i en stuga på ungefär 15 kvm. Semestern har varit toppen, barnen har sovit hyfsat bra med tanke på att vi legat så trångt.
 
Dagarna har vi tillbringat på stranden. Valter har lekt i sanden och badat. Filip har mest sovit och ätit på dagarna, han har tillbringat nästan hela sin semester i vagnen. Valter som just nu är inne i en "spela tennisperiod" har gått omkring på stranden med sin spade (som han använt som rack) och en tennisboll. Han har även tyckt att det varit väldigt kul att hälla vatten i sanden med sin vattenkanna.
På kvällarna har vi gått långpromenader och ätit god mat.
 
I fredags tillbringde vi halva dagen på stranden i Varberg. Sedan åkte vi vidare mot Tanum för att umgås med Josse och Magnus. På vägen till Tanum stannade vi till hos Stek och Lena för att se på deras hus som de nyligen köpt.
 
Igår, lördag var vi och tittade på hällristningar tillsammans med Josse och Magnus. Sedan tog vi en sväng till Grebbestad för att äta och sedan shoppa i sportshopen, Valter fick ett regnställ och jag lite träningskläder och Erik en tröja. Vi kom hem till Falköping igen vid 18 på kvällen, då blev det pizza och sen en promenad på ströget för att titta på alla bilarna på crousingen.
 
Nu blir det förhoppningsvis några lugna dagar. Det har varit en toppensemester men jag känner att det är skönt att vara hemma igen.
 
 
 
 
 

Gissningslek

Ni som redan har sett bilden får inte vara med, men vem tror ni att detta är?