En dag för mig själv

Idag har Valter varit på dagis igen. Erik har varit på jobbet och jag har varit hemma, friskförklaring efter magsjuka tar tid. Men imorgon ska jag gå till jobbet. Känner mig dock inte helt kry än, har sovit till 11 idag och det behövde jag verkligen. Minsta lilla ansträngning har kännts jobbig och det har inte blivit mycket gjort hemma idag. Igår kände jag mig pigg i förhållande till idag, illamåendet har kommit tillbaka men jag är inte kräksjuk igen i alla fall.

Illamåndet känns nu som i början av en gravidiet, undrar om det kan vara därför jag mår illa. Kan det komma tillbaka från att inte ha funnits på flera månader?

Nog om sjukdomar för detta inlägg. Valter har haft en bra dag på dagis och det kändes riktigt bra att hämta honom. Han var på gott humör och var inte alls så klängig som i förra veckan. Nu har han somnat och kommer förhoppningsvis sova lika gott som alltid. Imorgon är det dagis igen.


(en bild från iskolningen på dagis)

Trött på sjukdomar

Nu är jag verkligen trött på sjukdomar. Valter är nu frisk men det tog 6 dagar för honom att bli helt frisk. Hela familjen har varit hemma ett par dagar nu. Igår blev jag kräksjuk, usch, den värsta sjukdomen jag vet dessutom. Då jag inte mådde bra och Valter fortfarande var sjuk fick Erik vara hemma från jobbet och ta hand om Valter både igår och idag. Imorgon ska Valter till dagis igen, får se om han känner igen sig, han har ju faktiskt inte varit där på en vecka. Det tog bara en och en halv vecka innan han blev smittad av dagisbakterier.

Själv får jag vara hemma från jobbet även imorgon, dock hoppas jag kunna jobba på fredag, då har det gått 48 timmar sedan mitt senaste symtom av kräksjukan. Hoppas verkligen att jag är frisk då. Har inte jobbat sedan i onsdags och känner nu en längtan efter att komma tillbaka och få koll på läget igen.

Helgen

Är hemma från Göteborgstrippen, kom ganska tidigt i morse, tåget lämnade Göteborg redan 10.02. Eftersom Valter var lite krasslig bestämde vi oss för att inte vara borta så länge. Vi har haft en trevlig helg i Göteborg. Igår gick vi en sväng på stan och shoppade lite, det var inte så kul att kolla på kläder eftersom det knappt kommit in några nya kläder, det känns som att det är mest vinterkläder som finns fortfarande, jag vill ha vår nu! Jag köpte lite sockar till Valter, annars blev det inget köpt förutom några blommor till scrapbooking.

Kvällen igår tillbringades hos Stek och Lena (det var den egentliga anledningen till resan). Kvällen var trevlig, men jag känner att jag inte är van att vara ute och "svira" på nätterna, har varit väldigt trött idag, hoppas bara inte att jag också är på väg att bli sjuk.

Imorse gick vi upp strax efter 8 och intog frukost på hotellet, jag älskar hotellfrukost. Kanske skulle införa någon form av lyxfrukost någon dag på helgen hemma. Jag brukar i vanliga fall bara ta en smörgås och är just nu inne i en varm Oboý period, inte alltför rolig mat. Åter till hotellfrukosten, den var mycket god, tyvärr kändes det lite stressigt att inta den eftersom tåget gick så tidigt.

Valter hade det bra hos sin mormor i helgen. Bruksanvisningen till teven blev aldrig testad, hon valde att vara hemma hos sig med honom istället för att åka hit som det från början var tänkt. Men jag tror att det kan vara en bra idé att spara lathunden till kontrollerna. Ska försöka göra en till spisen också, dagens teknik är avancerad ;).

Idag har Valter varit jätteledsen större delen av dagen, det märks att han fortfarande inte är frisk. Han har inte haft någon feber idag men hela kroppen har blivit prickig, antagligen är det tredagarsfebern som dykt över grabben. Det blir inget dagis imorgon heller och jag stannar hemma från jobbet.