Man lär sig av sina misstag

I helgen lärde jag mig att inte ta med barnmat av variant "o testad" när man är ute på shoppingturer och liknande. Tur att jag fortfarande ammar och att mango/bananpurén smakade den lille herrn:) Kyckling med coscous och tomatsalsa var inget han ville ha häromdagen i alla fall.



Kyckling med couscous och tomatsalsa 6 månader

Stockholm

I fredags förmiddag åkte vi iväg till Stockholm. Vi kom iväg något senare än planerat men resan gick bra. Fredagen tillbringades i Huddinge med Eriks bror och hans lilla familj. Lilla Lilly växer så det knakar, det händer mycket i utvecklingen hela tiden, man märker det inte minst när det går si sådär 2 månader mellan de gångerna vi ses.

Senare på kvällen åkte vi hem till min syster på "hotell" Mirabellbacken. Syrran utlovade hotellfrukost eftersom jag uppskattar detta:). Frukosten var god, jag saknade bara wienerbröd. Med magarna proppfulla med frukost var vi laddade för en dag med shopping. Vi åkte till Vällingby centrum. Min plan var att jag skulle shoppa lite kläder till mig själv, men det gick inte så bra, det gick till och med åt skogen. Istället för att köpa något till mig blev det böcker och en dregglis till Valter, en bok till Erik, och en ram. Efter en förmiddag med shopping åkte vi till Mirabellbacken för blöjbyte och matning av Valter. Sedan åkte vi till Kista galleria, där mötte vi upp Steve för lite lunch. Sedan blev det lite mer shopping, inget till mig den här gången heller. Gallerior är inte riktigt min grej, defenitivt inte när det är lönehelg, man blir ju bara snurrig i huvudet.

Kvällen avslutades med en massa godis (2 kg!). Syrran hade fått order att köpa, jag tycker att det är godare när hon plockar, blir inte samma som jag själv köper och kul med lite annat. Äcklade av godis var det dags att sova, tyvärr blev det inte så mycket sömn, som jag skrev om tidigare.

Dagens frukost var även den i hotellfrukostars tecken och idag fick vi wienerbröd, måste säga att det var godare frukost än på Scandic. Idag var det dags att åka hem igen, det är inte mycket man hinner på en och en halv dag. På vägen hem stannade vi till i Mariebergs köpcentrum och sedan på IKEA. Vi köpte en hylla och lite lådor till Valters rum, det blev även lite andra småsaker.





Gröt

Ikväll när vi kom hem från Stockholm (har varit där hela helgen) kom svärföräldrarna hem till oss med hemlagad gröt och en matkasse så att vi ska klara oss ikväll och imorgon. Vi är bortskämda vi:) Tack, gröten var jättegod!