Adventsfix

Igår ägnade jag halva dagen åt att städa. 4 timmar effektiv städning utan barn, ändå är jag långt ifrån färdig. Nu ikväll har jag i alla fall planterat en massa blommor. Hm, det blev visst ganska många. Alla dessa planteringar fick jag till för 350 kr (då jag hade de flesta krukor stående hemma i källaren), det är inte bara roligt att göra själv, utan billigt också;). Nu återstår bara att se om de får plats allihop...
 
 
 
 

Onsdag

"Solen har kommit" lät det när jag vaknade i morse, klockan var då 8 och Valter var färdigsövd. Det var bara att gå upp, även om jag hellre hade legat kvar i sängen i minst en timma till. Strax efter att vi gått upp vaknade även Filip. Vi åt frukost och sedan började leken för dagen. Idag har vi lekt med Play Dough degen som jag och Valter tillverkade igår. Det var riktigt poppis, tidigare har vi bara haft små degar av olika färger som helst inte ska blandas. Idag gjorde vi en tårta med Angry Birdsgrisar på. Valter dukade fram tallrikar och glas och vi åt låtsasfika. Filip smackade för fullt;).
 
Filip somnade och sov middag vid halv tolv och sov ungefär en och en halv timma. När han vaknade åt vi fiskbullar, potatis och ärtor. Fiskbullar är troligen den rätt som grabbarna tycker om mest av all mat, de åt säkert typ 15 fiskbullar var!
 
Efter lunchen åkte vi till Pingstkyrkans öppna förskola. Grabbarna hade superkul och det blev ett bra avslut på denna dag. Nu har de gått och lagt sig. Valter nattas dock fortfarande av pappa som troligen somnar han med. Jag ska åka på möte med jobbet, det börjar klockan 20 så jag får dra mig nu.
 
 
 

Pippi Långstrump och Herr Nilsson

Valter har ritat Pippi och Herr Nilsson idag. Pippi har tre armar, Valter sa att hon har många armar, undrar om han syftade till att hon är stark?