Julafton

Då var snart denna julaftonen slut, har varit en mycket trevlig sådan. Morgonen började med att vi hörde att någon eller något satt fast i skorstenen, var det Tomten som hade fastnat eller en råtta, eller kanske en fågel? Så här på julafton är ju det högst troliga att det skulle vara Tomten, som tur var (för oss) hade han hunnit lämna av våra julklappar innan han fastnade på vägen tillbaka upp igen. Jag vet inte med er andra, har Tomten kommit till er, annars sitter han nog i vår skorsten (det låter fortfarande därifrån).

Dagen fortsatte sedan hemma hos Valters farmor och farfar. Tillsammans med dem, gammelmormor, gammelmorfar och farbror M åt vi ett mycket gott julbord.




 




Kalle Anka är ju ett måste på julafton, detta såg vi givetvis på. Efter Kalle fick Valter sina Julklappar (han sov innan Kalle då vi andra öppnade våra). Dock kunde han ju inte öppna sina julklappar själv, så det fick hans pappa göra. Här ser ni vad en 4½ månaders Valter fick i julklapp:



Paketöppningen fortsatte några timmar senare hos fam. Ehn. Efter detta var det dags för den traditionella "tomtegröten" (brukar bli min uppgift att tillaga denna, annars blir det "korvgröt":)) 

Vill passa på att önska er alla en fortsatt god jul!

 

Kommentarer :

#1: Helena Ringqvist

Åhh... Vilken söt liten Tomte och fin Mamma :). God fortsättning och Gott Nytt År!!

skriven
#2: Selma

Vad fina ni är på kortet!!

skriven

Kommentera inlägget här :